Velkommen til klinikken


             

    
Jeg hedder Dorthe Engelstock Mainz.

Jeg sætter stor pris på personlig engagement og dit velvære i rare lyse lokaler. Klinikken ligger på min privatadresse i Hørup mellem Slangerup og Frederikssund.

Jeg er 56 år og uddannet Fysiurgisk Massageterapeut i 2009 på ”Skolen for Kropsbehandling”, København. Det faglige niveau er højt med 660 timers uddannelse. Jeg lever således op til de krav som Styrelsen for Patientsikkerhed fastsætter. Jeg er medlem af Brancheforeningen : ”Foreningen for Registrerede Fysiurgisk Massører”, jeg er RAB-godkendt og godkendt hos Datatilsynet.

Jeg er løbende på kurser for at dygtiggøre mig. Jeg har 13 års erfaring som Motorikkonsulent i kommunalt regi og har igennem 3 år været ansat på en  Fysioterapi-klinik  som Fysiurgisk Massør, Pilatesinstruktør og Børneterapeut for motorisk usikre børn.

Jeg er uddannet socialpædagog i 1987 og uddannet motorikpædagog i 1996 og har 13 års erfaring i kommunalt regi i at arbejde med børns sansemotoriske vanskeligheder. Jeg har afholdt flere kurser for dagplejere, pædagoger og forældre i forskellig regi.

Jeg blev certificeret Instruktør i Barnemassage i 2007.

Jeg er færdiguddannet Kranio Sakral Terapeut april 2019.

Jeg blev certificeret Pilatesinstruktør i 2013 hos 2 fysioterapeuter og kan derfor tilbyde relevante øvelser til din problematik. Jeg har undervist børn og voksne igennem 30 år i Gymnastikforeningsregi.