Velkommen til klinikken

 

Jeg hedder Dorthe Engelstock Mainz. Jeg sætter stor pris på personlig engagement og dit velvære i rare lyse lokaler. Klinikken ligger på min privatadresse i Hørup mellem Slangerup og Frederikssund.

Jeg har flere uddannelser, så din behandling som voksen kan sikres en god faglig bredde :

Jeg blev uddannet Fysiurgisk Massageterapeut i 2009 på ”Skolen for Kropsbehandling”, København. Det faglige niveau er højt med 660 timers uddannelse ud fra et naturfagligt grundlag. Jeg lever således op til de krav som Styrelsen for Patientsikkerhed fastsætter. Jeg er medlem af Brancheforeningen : ”Foreningen for Registrerede Fysiurgiske Massører”, jeg er RAB-godkendt og godkendt hos Datatilsynet. Jeg har 3 års erfaring fra Fysioterapi-klinik.

Jeg blev internationalt certificeret Pilatesinstruktør i 2013 hos ”Den intelligente krop” ,Herlev. Jeg har undervist individuelt og på mindre hold i Fysioterapi-klinik samt genoptræning efter fødsel og kan derfor tilbyde relevante hjemmeøvelser til din problematik.

Jeg blev uddannet Kranio Sakral Terapeut i 2019 hos ”Bedre Funktion-Bedre Liv ”, Valby.  

Jeg er løbende på kurser for at dygtiggøre mig ofte hos autoriserede faggrupper og altid med et naturfagligt grundlag.

Jeg har flere uddannelser, så behandling af børn kan sikres en god faglig bredde :

Jeg blev uddannet Socialpædagog indenfor specialområdet i 1987. Jeg blev uddannet Motorikpædagog med neurologisk kendskab til børn og voksnes sansebearbejdning i 1996 og har 15 års erfaring som Motorikkonsulent i kommunal regi.

Jeg blev certificeret Instruktør i Barnemassage i 2007.