Jeg tilbyder

 

Der tilbydes Fysiurgisk Massageterapi : 
Til dig - barn som voksen - der har ondt i hoved, nakke, skuldre, arme, lænd, sæde (iskias), knæ eller fødder, måske som følge af en skade. Fysiurgisk Massage tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning. Muskelfibre kan være i iltunderskud eller være skadet, bindevæv kan være stramt, muskeltilhæftninger kan være smertefulde og musklerne kan arbejde uhensigtsmæssigt rundt om leddet. Der vil blive foretaget en grundig Funktionsanalyse, så årsagen til smerten indkredses. Der tilbydes forskellige former for massageteknikker og du må forvente 2-3 behandlinger førend smerterne helt fortager sig.

Der tilbydes vejledning omkring såvel udspænding som styrkeøvelser, som du kan arbejde videre med derhjemme.

 

Der kan tilbydes Kranio- Sakral- Terapi til voksne : Terapiformen er en blid behandlingsform som fjerner blokeringer i kranie, rygsøjle og korsben, som kan hindre centralnervesystemet i at fungere optimalt. Det er især godt til problematikker som migræne, nakke- og kæbespændinger, piskesmæld (Whiplash), Tinnitus og ryg-lænde-hoftesmerter, men også afbalancering af et overbelastet nervesystem som ved f.eks. angst, stress, kroniske smerter, traumer mm..   


Der kan tilbydes Kinesiotaping som supplement til behandlingen :
Der kan tilbydes behandling med den strækbare tape, som kan lindre på smerter i bevægeapparatet. Mange professionelle idrætsudøvere bruger kinesiotape til at støtte muskler til at arbejde bedre. Behandlingen kan først tilbydes efter en grundigere analyse af de enkelte musklers funktion.

Der kan tilbydes Terapeutisk Massage/ Kranio-Sakral-Terapi til urolige og/eller følsomme børn 2-12 år
Giv dit barn mulighed for at få en bedre balance i det autonome nervesystem, så det kan lære sine egne signaler bedre at kende og dermed bedre kunne agere i forhold til sine omgivelser.

Speciale: Massage til ADHD børn, adoptivbørn, omsorgsvigtede børn og til børn, der trækker sig fra fysisk kontakt. Gradvis tilvænning. Også velegnet til fysisk-psykisk udviklingshæmmede børn og voksne.

 


Der kan tilbydes Velværemassage

Til dig, der vil være god ved dig selv og stoppe op i den stressede hverdag. Du vil få mere mentalt overskud.